Sankta Barbara Eminent Orchestra (St BEO)

Orkestern St BEO (Sankta Barbara Eminent Orchestra eller Barbara-bandet) är inte formellt en talang-grupp, utan en grupp talangfulla musiker och framför allt en eminent orkester som hyllar Barbara! Bandet uppstod till då sällskapet önskade formera ett eget band eller orkester, som kunde bjuda upp till dans vid Barbara med dambricoleri som arrangerades i Härnösand våren 2016. St BEO såg dagens ljus och har efter detta i ren glädje fortsatt att spela! Många spelningar har skett i samband med Barbara och vid andra PB-kalas och festligheter såsom vårfest/bal där damer är inbjudna och dans finns på programmet. Sprunget ur initiativet 2016 finns nu en mer eller mindre permanent sammansättning av musiker (både bröder och kärälskliga) som träffas, repeterar och spelar upp till dans på regelbunden basis. Primärt vid av Sundsvalls Par Bricole anordnade begivenheter, men ibland även vid andra typer av kalas såsom privata födelsedagsfester eller doktors-middagar.

Vi spelar det mesta som går att dansa till och välkomnar flera talanger. Här finns rock-sättning med sång, gitarr, bas och trummor, men även fullt ställ med klaviatur, bleckblås, träblås och stråk. Vi repar hyfsat regelbundet på Kulturskolan eller i Bosvedjan, anpassat beroende på vad vi har för spelningar på gång.

Ta kontakt med Sven Olofsson eller Ulf Karnell om du är intresserad av att vara med, antingen som tillfällig gäst eller mera permanent musiker.

Sven Olofsson, sven.cecilia.olofsson@gmail.com, 0703-97 80 31 eller Ulf Karnell, ulfkarnell@gmail.com, 0708-66 22 36

Vi finns även på Facebook, sök efter gruppen ”Sankta Barbara Eminent Orchestra”.