Äntligen en ny webbplats

Bröder då har vi en uppdaterad webbplats för Sundsvalls Par Bricole som nu också är hyfsat välfylld med information om vårt sällskap!

Ser ni något konstigt tekniskt kan ni höra av er till Mikael Nordlander, ser ni något konstigt i innehållsväg kan ni ta kontakt med Ulf Karnell.

Vi har några barnsjukdomar och en del bilder och texter som skulle kunna må bra av en uppdatering, men vi får fylla på efter hand! Vi kommer också att behöva utse innehållsansvariga för de olika sidorna som finns för talang-grupper och övriga grupper under rubriken ”Verksamhet” och ambitionen är även att fylla på med mera bilder från kommande kapitel.

Våra interna Medlemssidor nås via övre högra menyvalet och är ännu rätt så fattiga på innehåll, men det kommer mera. Lösenordet till dessa interna medlemssidor är allmänt och finns publicerat i vår interna Facebook-grupp för PB Sundsvall. Ingen avancerad inloggning just nu alltså och heller inget ”hemligt innehåll” på dessa sidor. (Medlemssystemet nås på samma sätt som tidigare med personlig inloggning.)