Den skinande graden inledde hösten!

Ingen tvekan nu om att en ny årstid anlänt – men det finns lyckligtvis mycket att glädja sig åt i höstens ofta förekommande gråväder, inte minst Sundsvalls Par Bricole som på nytt erbjuder ljus och muntra nöjen för att vi ska lindra vardagens besvärligheter!

Fredagen den 27 september hölls Kapitel och Måltidskalas i Den Skinande Graden PB III på Stadshuset i Sundsvall. En strålande kväll med recipiender som klarade prövningarna och faktiskt nästan hade bättre koll på banden än StyM själv … ;-) Musik, kör, talanger och en för kvällen osedvanligt bra teater-insats med Silenus, tant Barbara, drabanterna, polisen, domstol med Nordisk prägel samt högst oväntade besök av både påven, Donald Trump, en kamel och andra märkliga figurer. Tyvärr vågar vi av integritets-skäl och omtanke om de medverkande inte publicera några bilder från detta spektakel, men det kanske dyker upp något i Skvaderbladet under oktober …

Summa summarum, en mycket trevlig kväll med hög stämning och god mat! Nu är hösten igång på riktigt, vi ses på ettan den 26 oktober. OBS! Ja, det är en lördag denna gång!

PB-flagga