Grad VII och vårkalas med dans på Sundsvalls stadshus

Lördag den 22 april fick vi vara med om Den Kongeliga Sverkerska Riddaregraden och under sedvanligt högtidligt allvar erhöll ett helt gäng bröder grad VII med tillhörande nya insikter.

Efter avslutat kapitel inleddes så den efterlängtade vårbalen med mingel tillsammans med alla vackra kärälskliga på Stadshusverandan.

Förväntansfulla begav sig alla sedan upp till Stadshusets festvåning och den ståtliga spegelsalen där ett dukat bord väntade. En utmärkt måltid avnjöts med underhållande talanginslag, snaps- och vinsånger från den starka kören och även en oväntad insats av styrande mästaren som på ett inspirerat sätt sjöng och hälsade välkommen ”till vårat gäng”.

Därefter vidtog själva balen med musik och dans till som vanligt utmärkta Sankta Barbara Eminent Orchestra!

Cirka 25 låtar senare när klockan närmade sig midnatt avslutades dansen och ytterligare glada aktiviteter erbjöds i källaren, vilket många hörsammade! Källarbröderna bjöd på såväl dryck som toast, och övriga bröder och kärälskliga bjöd på allsång, musik, bugg och glada skratt till dess gryningen nalkades. Tack för ett mycket festligt kalas!

Var hälsad du sköna vår med bäckar som brusa, medaljer som glittra och fåglar som kvittra!

PB-flagga

PB-flaggan fick sitta på läktaren när styrande mästaren Anders Segebo tog ton ackompanjerad av Hasse Hjelm.