Fullspäckat vårkalas den 21 maj

Drygt 200 var vi som fick njuta av ett glatt vårkalas med mingel i solen, spex-premiär, middag med sång, musik, talanginslag och slutligen svängig dans till Sankta Barbara Eminent Orchestra!

Vilken eftermiddag, kväll och natt vi fick lördagen den 21 maj i EQ House salonger i Skönsberg! Först mingel och fördrink i solskenet med vackra damer och stiliga herrar (trots att fracken fick hänga kvar hemma denna dag). Därefter premiär för Spexet Knaust om Sundsvalls okrönte hotellkung Adolf Knaust, där vi bjöds på makalös underhållning med strålande manus och gedigna insatser på scenen, en orkester som levererade klockrent samt dekor och scenografi som levde upp till den elegans som självaste original-hotellet Knaust bjuder på än idag.

En förträfflig middag tog sedan vid, där det förutom god mat och dryck förstås bjöds på sång av kören, störande inslag av teatern och en lång rad av talang-inslag – precis som det ska vara på en bättre tillställning som detta!

Strax efter kl. 22 tog sedan Sankta Barbara Eminent Orchestra över på scenen och levererade två set av dansant musik som inbjöd till både foxtrot, bugg, schottis och fuldans fram till 01.00. En mycket lyckad tillställning!

Tack till alla som på olika sätt bidrog till denna makalösa kväll och stort tack även till alla som deltog – det är gästen som gör festen!

Nedan finns några bilder som på intet sätt gör kvällen rättvisa, men det är i alla fall en liten smak av allt som hände. Förhoppningsvis kommer det flera bilder så småningom. Klang!

Bilder från vårfest 220521